Instructeur (sifu)

Vanaf zijn 9e jaar is Nimphry begonnen met het beoefenen van Kempo. Hij combineerde de kempo in zijn jeugd in eerste instantie nog met tennis en voetbal. Maar al gauw koos Nimphry helemaal voor de Shao Lin Kempo. Een groot deel van zijn kempotrainingen heeft hij samen met zijn broer Lesley gevolgd bij René Scharff in Waddinxveen. Daar werd de basis gelegd voor zijn toekomst in de kempo. Intensief trainen, demonstraties geven overal in Nederland en Duitsland hebben er toe geleid dat Nimphry zijn zwarte band behaalde in 1980. Daarna volgden nog een aantal graduaties.
Op 18 oktober 1983 startte Nimphry met zijn broer zijn eerste Kemposchool in Alphen aan den Rijn. In 1991 in Gouda, waar hij tot op de dag van vandaag nog steeds les geeft.

Tijdens zijn verbondenheid aan de school van Rene Scharff is Nimphry ook naast het Kempo betrokken geraakt bij de beoefening van Kung Fu bij leraar S.B. Lee in Rotterdam. Ook daar heeft Nimphry, naast de kempo, jarenlang intensief getraind dat zich in 2004 heeft vertaald in een diploma van assistent- instructeur Kung Fu (vergelijkbaar met 1e dan).

In de periode van 2010-2011 heeft Nimphry ook sporttraining aan cliënten van een sociale dienst (project waardenschoon) gegeven. Doel van deze trainingen was o.a. het verhogen van de assertiviteit en weerbaarheid van deze doelgroep.In memoriam…
Een leraar kan je de waarheid niet geven. De waarheid is al in je. Je hoeft je alleen op te stellen - lichaam, geest en hart.
Thich Nhat Hanh
contact
Adres: Oosthoef 1 (Bloemendaal), Gouda
Telephone: 06-51235307
Email: kemposchooltimor@gmail.com
Social Media
Vind ons op de volgende pagina's:

facebook Volg ons op Facebook